Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проект подобрява административния капацитет в Община Бургас

Проект подобрява административния капацитет в Община Бургас

Община Бургас е в процес на изпълнение на проект „Иновативни модели за добро и прозрачно управление в Община Бургас“, финансиран по ОП „Административен капацитет“. Партньор по проекта e Община Гент, Белгия.

Община Бургас е в процес на изпълнение на проект „Иновативни модели за добро и прозрачно управление в Община Бургас“, финансиран по ОП „Административен капацитет“. Партньор по проекта e Община Гент, Белгия. Продължителността на проекта е 18 месеца (02. 05. 2012г. - 02. 11. 2013г.).  

Целта на проекта е да се подобри капацитета на общинска администрация Бургас за добро и прозрачно управление чрез трансфер на европейски опит и добри практики. В рамките на проекта са планирани редица дейности основните, от които са:

- Мониторинг и оценка на дейността на общинска администрация - комуникационни процеси и механизми за взаимодействие, включваща Анализ и оценка на комуникационните процеси и механизми за взаимодействие на общинска администрация – Бургас.

- Проучване на международния опит и добри практики на комуникационни и институционални модели на местната власт в държави- членки на ЕС, включваща:

- Разработване на Комуникационна стратегия и План за действие на община Бургас, включваща:

- Сформиране и изграждане на капацитет на Звено за стратегическа комуникация като неформална структура  в Община Бургас:

- Разработване и прилагане на интегриран модел за публична комуникация, включващ изграждане на вътрешна Интранет комуникационна система и външна Екстранет комуникационно пространство за взаимодействие между общинска администрация и външни социални и професионални групи, партньори и колеги от други местни администрации.

- Организиране на международен форум за представяне на успешни комуникационни практики и модели.

Община Бургас обяви обществена поръчка по проекта, с наименование “Подобряване капацитета на общинска администрация – Бургас за добро и прозрачно управление, прилагане на иновативни модели на комуникация и взаимодействие на общинско, регионално и национално ниво и стимулиране на обществено значими и ефективни партньорства между администрациите на Община Бургас и други страни членки на ЕС“, на обща стойност 227 816, 67 без ДДС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега