Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прожектират "Имало една война" премиерно в Бургас в сряда

Прожектират "Имало една война" премиерно в Бургас в сряда

Участие в събитието ще вземат режисьорът Анри Кулев и част от актьорите, снимали се във филма.

Един от най-новите български филми - “Имало една война” пристига в Бургас с премиерна прожекция на 26 февруари, от 18:00 часа в експоцентър “Флора”. Участие в събитието ще вземат режисьорът Анри Кулев и част от актьорите, снимали се във филма.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да видят лентата и на 27, 28 и 29 февруари, както и на 1 март. Мястото и часът са същите - от 18:00 в експоцентър “Флора”, информират от Общината. Билети се продават на каса “Часовника”, а в дните на прожекциите и на място, час преди началото. Редовен билет струва 8 лв., за учащи и пенсионери - 6 лв.

В главните роли на филма ще видим българския зет Бен Крос, Луиза Григорова, Самуел Финци, Волфрам Кох и куп други популярни актьори. Филмът разказва за Съединението на Княжество България и Източна Румелия, и за последвалата Сръбско - българска война. Шестима българи - петима мъже и eдна жена, загубила детето си, вървят по пътищата на войната. Всеки от тях носи в себе си драматичен мотив за своето пътуване.

В  безпрецедентен поход 40-хилядна  армия, тичайки, ще преодолее разстоянието от 300 километра за по-малко от две денонощия, без пътища, железница и транспорт... и ще победи. Трима чуждестранни журналисти, представители на големи европейски вестници, обединени от lingua franca, тръгват по пътя на войната, за да достигнат фронта при Сливница и отразят сръбската победа, която се оказва... българска.

Вицеконсулът на Британската империя в Пловдив г-н Уайт пътува, за да предаде послание от кралица Виктория до българския княз Александър І. Руската лекарка Анастасия Головина, натоварена със специална мисия, също отлита към фронта.

Човешкото във всеки един от героите ще бъде подложено на проверка и всеки от тях ще се справи според силите си.

<iframe width=447 height=300 src=https://www.youtube.com/embed/Fu7j4Btd2TY frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега