Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата готви обвинение срещу Бенчев

Прокуратурата готви обвинение срещу Бенчев

Грозят го до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен.

Под надзора на Районна прокуратура Бургас се провежда разследване по досъдебно производство за това, че в периода от 02.08.2018г. до 05.08.2018г. в Истанбул (Р.Турция) е спомогнато на лице, извършило престъпление да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване, без да е имало споразумение с това лице, преди да е извършило самото престъпление. За това умишлено престъпление, законодателят е предвидил наказание „лишаване от свобода“ до 5г., уточняват от Държавното обвинение.

Разследването на делото се провежда от следователи при Окръжен Следствен Отдел при ОП-Бургас, под надзора на екип от прокурори при РП-Бургас. По случая се провеждат разпити на множество свидетели, включително и такива пред съдия, изготвени са международни следствени поръчки, с които са изискани официални документи от Р.Турция и Р.Гърция, изискани са справки от ГКПП, предприети са и други, относими към предмета на разследване, процесуални действия.

Днес в Бургас е извършено редовно призоваване от Окръжен Следствен Отдел при ОП-Бургас на  Бенчо Бенчев за явяването му пред разследващия орган с цел привличането му към наказателна отговорност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега