Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата даде на съд пловдивчанин, обвинен в убийството на пастир от Зидарово

Прокуратурата даде на съд пловдивчанин, обвинен в убийството на пастир от Зидарово

Недялко Т. ще отговаря пред Темида за това че на 29-и януари т.г., около 4:00 часа сутринта, в къща до гробищен парк, умъртвил пастир, посредством нанасяне на прободна рана в гърдите.

Бургаската окръжна прокуратурапредаде на съд пловдивчанин, обвинен в убийството на мъж от созополското село Зидарово. Недялко Т. ще отговаря пред Темида за това че на 29-и януари т.г., около 4:00 часа сутринта, в къща до гробищен парк, умъртвил пастир, посредством нанасяне на прободна рана в гърдите. Ножът преминал през сърцето на жертвата, посочват от държавното обвинение.

Според материалите по делото, Недялко Т. започнал да отглежда биволи през 2015 година. За целта заживял в селото. Получавал субсидииот европейски фонд и разширил стадото на 27 броя биволи. От м. юни 2015 г. катопастир във фирмата на Недялко Т. започнал работа пострадалият С.К. Същиятживеел със семейството си в покрайнините на селото в колиба, в близост догробищата.

Първоначално отношенията помежду им потръгнали добре и Недялко Т.гостувал в дома на пострадалия. Известно време след това пострадалият започнал да се оплаква, че не мустигат парите поради което обвиняемият започнал да му давалдопълнително пари. По негови изчисления, жетвата натрупала дълг към него в размер от 2 500 лева.

Поради тежкатазима в края на 2016 г. и началото на 2017 г., част от животните измрели иНедялко Т. започнал да вини за това пострадалия. Твърдял, че не полага добригрижи за животните и започнал да си иска парите. Отношенията рязко се влошилипрез януари 2017 г., като  Недялко Т.изгонил пострадалия от стаята, в която живеел със семейството си и назначилдруг пастир.

Постепенно Недялко Т. започнал да изпитва омраза към пострадалия,започнал да се обажда на него и семейството му, за да си иска парите и да гизаплашва, че няма да имат хляб и ще им пусне кръв, ако не му върнат дължимото.Пострадалиятзапочнал работа в друго стопанство, като Недялко Т. се обадил на новия му работодателсъобщавайки, че пострадалият е недобросъвестен работник.

Подсъдимият искал отсвидетеля, ако вземе на работа пострадалия да му удържа по 100 лв. отзаплатата, които да бъдат предоставяни на Недялко Т., за да си получидължимото. Около 03:00 часа на 29.01.2017 г., след консумация на алкохол, Недялко Т. взелрешение да си отмъсти на пострадалия, като го убие. Взел със себе си кухненскинож и отишъл до мястото,  къдетопострадалият и семейството му спели. Пострадалият сесъбудил и двамата започнали да се боричкат. Недялко Т. нанесъл три удара с нож,с голяма сила, които причинили смъртта на С.К. По-късно Недялко Т. напусналмястото на престъплението с намерение да се укрие, но бил задържан отполицейските служители.

Окръженсъд – Бургас е насрочил заседанията си за 18.09.2017 г. и 19.09.2017 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега