Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата предаде на съд двама, опитали да подкупят полицаи

Прокуратурата предаде на съд двама, опитали да подкупят полицаи

И двамата обвиняеми ще бъдат изправени пред Темида заради опит да дадат рушвет на проверяващи, за да избегнат акт за нарушение на пътя.

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд двама души, обвинени подкуп на полицаи. И двамата обвиняеми ще бъдат изправени пред Темида заради опит да дадат рушвет на проверяващи, за да избегнат акт за нарушение на пътя.

Първият случай е от април миналата година. Водачът бил заловен в Сунгурларе да управлява товарен автомобил марка „Пежо” с чужди регистрационни табели. За да избегне глоба, той протегнал ръка през отворения прозорец на патрулката и в джобчето на кората от вътрешната страна на вратата поставил две банкноти от по 50 лева. Вместо да отърве акта обаче, мъжът бил задържан.

Второто дело е срещу водач, който щял да бъде глобен за неизползване на обезопасителен колан. Полицаите го проверили в края на април тази година на Републикански път (в участъка с. Кръстина – с. Винарско, общ. Камено, обл. Бургас).

Когато единият полицейски служител започнал да пише акт в полицейския автомобил, обвиняемият се приближил до полицейския автомобил и през отворения прозорец на предната лява врата протегнал ръка и поставил върху папката със служебни документи на полицая една банкнота с номинал 20 лева, казвайки му: „Момчета, недейте да пишете акт, а вземете тези пари да се почерпите и все едно не сме се виждали“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега