Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пролетта дойде!

Пролетта дойде!

Първа пролет идва с до 18 градуса. Денят на пролетното равноденствие настъпва точно в 13:01 часа днес. Оттук нататък денят ще започне да нараства. Само няколко дни след посрещането на пролетта, в последната събота срещу неделя на месец март, на 30-ти срещу 31, в 3 часа през нощта, ще преместим и часовниците си с един час напред.

Първа пролет идва с до 18 градуса. Денят на пролетното равноденствие настъпва точно в 13:01 часа днес. Оттук нататък денят ще започне да нараства.  Само няколко дни след посрещането на пролетта, в последната събота срещу неделя на месец март, на 30-ти срещу 31, в 3 часа през нощта, ще преместим и часовниците си с един час напред.    

Времето над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над Югоизточна България. Там на изолирани места е възможно да превали. Вятърът ще е слаб, преди обед от запад, следобед ще се ориентира от изток-югоизток.  Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса, в София – около 15. Привечер от югозапад ще започне заоблачаване, което през предстоящата нощ ще обхване цялата страна. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ)-БАН.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над южното крайбрежие. Там е възможно краткотрайно да превали. Максимални температури - между 15 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 7 - 8 градуса. 

Над планините ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над Родопите и Странджа, а след пладне и над Рила и Пирин. Вятърът ще отслабне, но по високите части ще е умерен до силен от запад-югозапад. Максимална температура на 1200 метра – около 7, на 2000 метра – около 1 градуса.        

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега