Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Промоция - безплатен развод по повод Свети Валентин?

Промоция - безплатен развод по повод Свети Валентин?

Адвокат от Мичигън предлага безплатен развод по повод Деня на Свети Валентин за двойката, която има най-интересната история за раздяла, пише „Дейли мейл“. Уолтър Бентли, съобщава на собствения си уебсайт, че тези, които представят най-убедителната история за раздяла, ще спечелят безплатна процедура по развод.

Адвокат от Мичигън предлага безплатен развод по повод Деня на Свети Валентин за двойката, която има най-интересната история за раздяла, пише „Дейли мейл“. Уолтър Бентли, съобщава на собствения си уебсайт, че тези, които представят най-убедителната история за раздяла, ще спечелят безплатна процедура по развод.

„Няма да им се наложи да изваждат нищо от портфейла си. Аз ще заплатя всички такси, които са между 1500 и 3000 долара. Състезанието е ограничено за хора от района на Мичигън и крайният срок за пращане на историите е бил до 23:59 часа на 12 февруари“, казва адвокатът пред ABC News.

Господин Бентли заяви, че обявил тази промоция, тъй като се вдъхновил от един негова студентка, която го поканила на парти по повод края на брака си. „Тя приключи развода си и искаше да празнува. Никога не си бях помислял за това – да празнуваш развод. Затова си казах – защо не направя нещо по-специално за Свети Валентин? Не можеш да намериш нова любов, ако не си затворил страницата на предишната“, обясни той.

Кандидати за странната на пръв поглед промоция не липсват. Адвокатът ще трябва да избере една от 500-те двойки изпратили своята история, за да сложат "безплатен" край на брака си. Самият адвокат е щастливо женен от 7 години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега