Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Психолог: Всички са способни да извършат убийство

Психолог: Всички са способни да извършат убийство

"Зависи в какъв момент и в какво състояние е изпаднал".

"Всички са способни да извършат убийство. Всичко зависи от степента и обстоятелствата". Това коментира криминалният психолог Росен Йорданов в ефира на NOVA във връзка със задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова 21-годишен мъж.

"В моя опит в работата ми съм се натъквал на удивителни случаи. На хора толкова приятни за околните, спокойни, а са способни да извършат неочаквани за тях неща. Всеки е способен да го извърши, зависи в какъв момент и в какво състояние е изпаднал", коментира бившият заместник-директор на Института по психология към МВР.

Изказването му бе свързано с двуполюсните коментари по адрес на младото момче, което бе арестувано в Германия за убийството на русенската журналистка. В социалните мрежи все по-често се тиражират съмнения относно участието му в трагичния инцидент, макар самият той да призна за това, че е нападнал 30-годишната жена.

"В човешкото поведение има закономерности. Трудно ми е да повярвам, че има подбудителство, че има съучастие в самото деяние. В огромен процент от случаите, когато става дума за такова деяние, то обикновено е дело на един човек, воден от собствения си нагон и импулс. 99% от тези хора са вменяеми", допълни Йорданов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега