Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пускат 200 допълнителни билета за концерта на Slash

Пускат 200 допълнителни билета за концерта на Slash

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Slash в София, от днес организаторите на шоуто М.Е.Мюзик пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната.

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Slash в София, от днес организаторите на шоуто М.Е.Мюзик пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната. Това е секторът, разположен най-близо до сцената, който беше напълно разпродаден за броени дни при първоначалното пускане на билетите в продажба.

Цената на допълнителните 200 билета остава непроменена - 80 лева. Шоуто на големият китарист ще се състои на 4 февруари в столичната зала Фестивална. Той пристига за своя първи концерт в България заедно със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Шоуто обещава да бъде грандиозно и  ще представлява истински триумф на добрия качествен рок!

След десетки супер успешни концерти в Америка, от утре, 31 януари, Slash отново тръгва на турне. В близките два месеца то ще премине през цяла Европа, а България е втората дата от картата на гастрола на Стария континент.   Slash лично обещава шоуто му в София да продължи най-малко 2 часа, през които заедно със своите музиканти ще изпълни парчета от най-новия си солов албум “Apocalyptic Love”, както и много от любимите на всички фенове суперхитове от периода му с Guns’n’Roses. 

Преди големите хедлайнери на сцената в зала Фестивална ще се качат момчетата от българската банда Alley Sin, лично одобрени от Slash да подгряват шоуто му у нас.   Билети за концерта на 4 февруари могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега