Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пускат още 200 промо билета за W.A.S.P. в Бургас

Пускат още 200 промо билета за W.A.S.P. в Бургас

Продажбата на билети за предстоящия концерт на W.A.S.P. в Бургас стартира ударно. Промоционалните 200 пропуска за шоуто бяха разпродадени за по-малко от 48 часа, а интересът към предстоящото шоу на американските рок легенди продължава да расте.Като жест към всички фенове, организаторите M.E.

Продажбата на билети за предстоящия концерт на  W.A.S.P. в Бургас стартира ударно. Промоционалните 200 пропуска за шоуто бяха разпродадени за по-малко от 48 часа, а интересът към предстоящото шоу на американските рок легенди продължава да расте.Като жест към всички фенове, организаторите M.E.

 Мюзик пускат още 200 промоционални билета на цена от 40 лв., които влизат в продажба от днес, 20 февруари 2014 г.След тяхното изчерпване, билетите за концерта ще се продават на редовна цена от 45 лв., а в деня на събитието ще струват 50 лв. Както вече беше официално обявено,  шоуто на рок звездите W.A.S.P. ще се състои на 4 август в Летен театър Бургас.

Положителен е фактът, че фенове на тежкия жанр са верни  на идеята и споделят европейската практика да се сдобият с пропуск за концерт на любимата банда няколко месеца по-рано.Билетите могат да бъдат закупени от всички каси в мрежата на Тикетпро в България - супермаркети "Пикадили", бензиностанции OMV, Вестникарска Група България, магазини Internity, Office 1 Superstore, магазини "На Тъмно", Usit Colors, Билетен Център НДК, магазини Orange, магазин "Sound Garden" - Бургас, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега