Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пуснаха новите вело-карти за рен-а-байк стоянките

Пуснаха новите вело-карти за рен-а-байк стоянките

Любителите на колоезденето в Бургас вече могат да наемат общински велосипеди за придвижване в града с пластична карта. Новата услуга се предлага за първи път в страната, а 50 души вече я ползват. Пластичните картите са два вида - абонаментни и карти-ваучер.

Любителите на колоезденето в Бургас вече могат да наемат общински велосипеди за придвижване в града с пластична карта. Новата услуга се предлага за първи път в страната, а 50 души вече я ползват. Пластичните картите са два вида  - абонаментни и карти-ваучер.

При първите се сключва безсрочен договор, а ползвателят сам преценя какви средства да зарежда в нея. Абонаментните карти се предлагат на трите централни пункта - ул. "Александровска" № 106, велостоянката до Графична база, на Автогара Юг (тук е предвидено да се постави специализирана каса).

Карта - ваучер може да се закупи от всички велостоянки на територията на града. Те са с предварително зареден баланс. Минималната сума е 10 лв. Предлагат се ваучери за 20 лв. и 50 лв. След изчерпване на сумата, ползвателят сам преценя кога и колко пари да зареди в своя ваучер.

Тази възможност е особенно предпочитана от туристите и временно прибиваващите в града, избрали велосипеда като средство за придвижване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега