Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътят Бургас - Созопол е отворен, шофирайте внимателно /Обновена/

Пътят Бургас - Созопол е отворен, шофирайте внимателно /Обновена/

В резултат на усилените действия по отводняване на участъците от пътя Бургас – Созопол, залети от придошлата дъждовна вода, пътят вече е проходим за шофиране в двете платна при засилено внимание от страна на водачите.

В резултат наусилените действия по отводняване на участъците от пътя Бургас – Созопол,залети от придошлата дъждовна вода, пътят вече е проходим зашофиране в двете платна при засилено внимание от страна на водачите. ПътятСозопол – Приморско остава затворен, като се ползва обходния маршрут Бургас - с. Ново Паничарево - с. Яснаполяна - Приморско.

От Областна управа съобщават, че обстановката в Бургаска област се нормализира. Няма бедстващиграждани. Очаква се до края на деня да бъде отменено и бедственотоположение в община Приморско.В община Созопол все още остава  наводнен пътният възел насеверния вход на Созопол. Поради повредена настилка намоста до с. Росен затворен остава също и път  III 992 между селата Росен и Веселие.

В община Приморско  остават наводнени отделни пътни участъци врайона на р. Ропотамо между къмпинг „Аркутино” и моста нареката. Затруднено е движението по пътя Ясна поляна –Приморско. От Пътна полиция препоръчват движението на гражданите в тази посока да се извършва по маршрут Бургас– Маринка – Ново Паничарево - Ясна Поляна.

Обновена в 16:20 часа!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега