Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разбиха наркодепо в "Меден рудник"

Разбиха наркодепо в "Меден рудник"

В резултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас със съдействието на служители от сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР – Бургас е неутрализирано наркодепо, разположено в къща на ул. «Капитан Петко войвода» № 46 в к-с «Меден рудник», обитавана от 39-годишния С.Т. Намерени и иззети са голямо количество наркотични вещества амфетамин и метамфетамин.

Врезултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминална полиция»при ОДМВР – Бургас със съдействието на служители от сектор «Специализираниполицейски сили» при ОДМВР – Бургас е неутрализирано наркодепо, разположено вкъща на ул. «Капитан Петко войвода» № 46 в к-с «Меден рудник», обитавана от 39-годишния С.Т. Намерени и иззети са голямо количество наркотични вещества амфетамин и метамфетамин.

Задържан е и 27-годишният С.У. от Бургас, койтопласирал наркотичните вещества. В него са намерени 20 гр. метамфетамин иоколо 50 гр. марихуана. Констатирано е, че С.У. получавал количестватанаркотици от С.Т., като ги пласирал в изградена мрежа от консуматори. По даннина черния пазар 1 гр. амфетамин се търгува за 50 лв., като С.У. разбивал дозитена така наречените «десятки» / 1 / 10 част от грама/, които стрували средно подесет лева.

Установени са множество консуматори, с които С.У. поддържал основномобилна телефонна връзка. Наркотиците са предавани на ръка, а заплащането сеосъществявало в брой. С.Т. и С.У. са задържани за срок от 72 часа, катопредстои състав на Бургаския окръжен съд да гледа искането за вземане напостоянна мярка «задържане под стража».          

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега