Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разкриха домашна лаборатория за метамфетамин в Несебър

Разкриха домашна лаборатория за метамфетамин в Несебър

Полицейски служители от РПУ Несебър разкриха домашна нарколаборатория за производство на метамфетамин. 26-годишен несебърлия и 23-годишната му приятелка бяха спипани с дрога в КК "Слънчев бряг", след което в обитаваната от тях квартира бяха открити и иззети прекурсури за синтезирането на опасния наркотик.

Полицейски служители от РПУ Несебър разкриха домашна нарколаборатория за производство на метамфетамин, съобщават от ОДМВР Бургас. 26-годишен несебърлия и 23-годишната му приятелка бяха спипани с дрога в КК "Слънчев бряг", след което в обитаваната от тях квартира бяха открити и иззети прекурсури за синтезирането на опасния наркотик.

Двамата били проверени от служители на реда в близост до стадиона, намиращ се между Несебър и Слънчев бряг. При извършения им обиск, полицаите открили полиетиленово пликче с прозрачно кристалообразно вещество (метамфетамин) и две топчета канабис. Двамата били задържани.

При последвалите допълнителни полицейски действия, в квартирата на двойката били открити и иззети прекурсури за производството на метамфетамин и готовметамфетамин във вид на жълтеникаво кристалообразно вещество.

Намерени са ощепет бутилки, съдържащи различно оцветена течност и найлонова торбичка,съдържаща червеникаво-кафяво вещество - прекурсури, медицинска колба и другихимически вещества, електронна везна и други вещи и консумативи, необходими запроизводство на наркотични вещества.

Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега