Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонт на улици, нови паркоместа и тротоари в "Лазур" и "Братя Миладинови"

Ремонт на улици, нови паркоместа и тротоари в "Лазур" и "Братя Миладинови"

„Aмбициите на Община Бургас са големи и са свързани с всички направления от градския живот. Тази година няма да има увеличение на данъци и такси, усилията ни са насочени към реализирането на мащабни проекти, свързани с транспорта, водим екологична политика, правим туристически атракции, реконструкции на централните пространства, изграждане на инфраструктура.“

„Aмбициите на Община Бургас са големи и са свързани с всички направления от градския живот. Тази година няма да има увеличение на данъци и такси,  усилията ни са насочени към реализирането на мащабни проекти, свързани с транспорта, водим екологична политика, правим туристически атракции, реконструкции на централните пространства, изграждане на инфраструктура.“

Това съобщи зам.- кметът по Култура и Образование Йорданка Ананиева по време на обществено обсъждане на годишната финансова рамка с  жителите на кварталите "Лазур" и "Братя Миладинови“. Практика е да се взимат под внимание всички сигнали и предложения, постъпили от гражданите под формата на е-мейл, по телефон или подадени лично на място.

Заложените средства в размер 1,100 000 лв. ще бъдат насочени към ремонт на вътрешноквартални улици, благоустрояване на междублокови пространства, подмяна на тротоарни настилки и обособяване на нови паркоместа, уточни на срещата Стефан Дубаров - директор на ТД “Зора“.

Проектобюджетът за 2013 година предвижда ремонт на ЦДГ 6 „Вълшебство“ – филиал V- то РПУ- к-с „Лазур“, ЦДГ 2 „Андерсен“ – филиал Лазур – нов обект, проект за експозиционен център-Флора, благоустрояване на парк Лазур, където ще се  изградят чисто нови алеи, осветление, детска площадка, реконструкция на о. Света Анастасия и Мостика.

Преасфалтиране, подмяна на тротоарните настилки и обособяване на нови паркоместа са предвидени в к-с "Лазур" по улиците „Дунав“, “В. Петлешков“, от ул. “Поморийска“ до Капаните, по ул. „П. Волов“. През тази година на чисто ново осветление ще бъде монтирано на много места в к-с “Лазур“. Участие в обсъждането взеха още Мариян Ангелов - началник отдел “Общофункционален контрол“, омбудсманът Таню Атанасов, общински съветници, както и представители на фирмите, обслужващи района.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега