Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонтират Спортна зала "Нефтохимик" за 277 000 лева

Ремонтират Спортна зала "Нефтохимик" за 277 000 лева

Залата е в окаяно състояние и се нуждае от сериозна реконструкция.

Общината планира основен ремонт на Спортна зала "Нефтохимик". Бюджетът на проекта е 277 779, 00 лева, като част от финансирането ще бъде със средства на администрацията, а за дофинансиране кметът на Бургас Димитър Николов предлага да се кандидатства по Проект "Красива България" (ПКБ). Градоначалникът е входирал докладната си, която трябва да бъде разгледана от Общински съвет.

Съществуващата спортна зала „Нефтохимик” се състои от спортна зала, съблекални, треньорски стаи, складови и технически помещения, изградено по западната и южната фасади на залата. Основната сграда е построена през 1988 г. Разделена е на две зали – за акробатика и за волейбол и баскетбол.

Към момента покривната хидроизолация е компрометирана с течове, което налага спешен ремонт. Налице е и пропадане на металната конструкция в един участък на покрива, който е временно укрепено, но се налага допълнително укрепване.

Ремонт трябва да бъде извършен и в самата зала, където се налага смяна на дограмата и настилките, оборудване на помещенията за треньорите и спортистите, както и поставянето на рампа за улесняване на достъпа на хора с увреждания.

Максималният размер на безвъзмездната финансова помощ, която може да бъде отпусната по програмата е в размер до 120 000, 00 лв. с ДДС. Остатъкът от предвидените разходи в размер на 157 806, 00 лв. с ДДС можело да бъде покрит с общински пари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега