Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рок титаните "Scorpions" пристигат отново у нас през юли

Рок титаните "Scorpions" пристигат отново у нас през юли

Това лято почитателите на легендарната група "Scorpions" отново ще имат възможността да се срещнат на живо с идолите си. Рок титаните пристигат у нас за седми път през юли, като страната ни ще бъде една от спирките на юбилейното турне по случай 50-ата годишнина на немската група.

Това лято почитателите на легендарната група "Scorpions" отново ще имат възможността да се срещнат на живо с идолите си. Рок титаните пристигат у нас за седми път през юли, като страната ни ще бъде една от спирките на юбилейното турне по случай 50-ата годишнина на немската група.

“Still Loving You”, “Rock You Like a Hurricane”, “Big City Nights” и “Wind of Change” - някои от най-големите хитове на "Scorpions" ще прозвучат на живо на "Арена Армеец" в столицата на 17-и юли. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 3-ти февруари в мрежата на Тикетпро. Цената на пропуските е между 50 и 120 лева като първите 200 билета от всяка ценова категория ще се продават с промоционална 10% отстъпка.

Супершоуто ще отбележи 50-те години, изминали откакто младежите Клаус Майне, Рудолф Шенкер и Матиас Ябс са бродили из улиците на Хановер и са обменяли идеи за записи на свои парчета. За тези десетилетия тогавашните млади музиканти успяват да се превърнат в най-успешната германска рок група на всички времена. Днес, вече попорасналите момчета от "Scorpions" са по-енергични от всякога обещават незабравимо шоу на почитателите си.

За тези 50 години "Scorpions" са продали над 100 милиона албума и са изнесли над 5000 концерти в повече от 80 страни. Великолепната петорка планира да сложи край на кариерата си през 2012 година, но това така и не се случва. В началото на прощалното им турне с 200 концерта, легендарните музиканти дори не са си представяли огромния интерес и пълните зали при всяка среща с публиката.

Концертите им предизвикват истински фурор сред хилядите фенове от различни поколения. Именно любовта на публиката вдъхновява музикантите да поемат отново на едно много специално турне, което ще премине и през България.

Освен със серия концерти, Scorpions отбелязват 50-годишния си юбилей и с нов албум, 19 поред за групата – Return To Forever. Той се радва на огромен интерес от страна на меломаните, като попада в Топ 10 в редица страни, включително Франция, Германия, Гърция. Япония и Щвейцария. Новият албум става факт, след като музикантите решават да довършат свои идеи за песни, започнати през 80-те, но нереализирани до ден днешен.

 По повод 50 години на сцена рок легендите все пак успяват да вдъхват живот на музиката от миналото, а резултатът ще чуем по време на концерта им в София.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега