Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Руски милионери идват с яхти да слушат Роби Уилямс

Руски милионери идват с яхти да слушат Роби Уилямс

Руснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат до плажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат 2-часовото Let Me Entertain You шоу на лошото момче от Острова.

Рядката възможност да слушаш Роби Уилямс на самия морски бряг, привличавсе повече туристи от различни краища на света. Руски милионери са правилинеколкократни опити да наемат целия остров Света Анастасия за седмицата нафестивала, но той е бил резервиран още в първата седмица след анонса зазавръщането на фестивала и гостуването на британската звезда.

В крайна сметкаруснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат доплажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат 2-часовото Let Me EntertainYou шоу на лошото момче от Острова.

Веднага след концерта на Роби, цялата компания заминава за Ибиза,разкриват приближени до бизнесмените, чиито имена се пазят в тайна. Знае сесамо, че са близки приятели на Роман Абрамович, който също е сред вернитефенове на бившия певец от Take That, като любимата му песен е Angel.

Говори се,че в морския град ще пристигнат и влиятелни приятели на Роби Уилямс от Америка,за да видят първият му концерт на морския бряг. Въпреки хилядите си концерти посвета, изпълнителят за първи път в кариерата си ще пее на плажа.

Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в Българияще чуем и експлозивните Kasabian, който ще взривят фестивалната сцена на 8-миавгуст. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалнатаселекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена отдвудневната фестивална програма.

SPIRIT of Burgas 2015 ще сепроведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала ипропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна -OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК.В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибунисъс седящи места задвата дни на фестивала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега