Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ръководителите на бургаските болници подкрепят министър Москов

Ръководителите на бургаските болници подкрепят министър Москов

Ръководителите на здравни заведения в Бургас дадоха мандат на народния представител Семир Абу Мелих да гласува против предстоящия вот на недоверие за политиката водена в здравеопазването. Медиците подкрепят министър Петър Москов и имат желание реформите в сектора да продължават.

Ръководителите на здравнизаведения в Бургас дадоха мандат на народния представител Семир Абу Мелих дагласува против предстоящия вот на недоверие за политиката водена вздравеопазването. Медиците подкрепят министър Петър Москов и имат желаниереформите в сектора да продължават.

Такива са изводите от първата работнасреща между Абу Мелих, който е член на парламентарната Комисия поздравеопазване, директори на лечебни заведения, представители на Областнаадминистрация, Община Бургас, Общински съвет – Бургас, Регионална здравнаинспекция-Бургас, Районна здравноосигурителна каса, регионалните структури наБългарски лекарски съюз, Българската асоциацияна професионалистите по здравни грижи, Сдружението набургаските болници.По време на форума се взе решение той да стане регулярен на всеки тримесеца, за да се обсъждат политиките в здравеопазването и текущите проблеми всектора на местно равнище.

„Въвеждаме като практика всички въпроси на колегите от региона да бъдатизпращани директно към мен, за да ги поставям пред министъра на парламентаренконтрол или на заседание на Комисията по здравеопазване. Проблемите на секторав Бургаска област могат да бъдат решавани само ако сме екип. Смятам, че всичкисе съгласихме с тази теза“, коментира Абу Мелих.

„Никога Бургас не е бил толкова обединен всвоето собствено здравеопазване, както сега. Никога не е съществувала такаваколаборация, диалог, връзка и взаимодействие между най-висшите институции. Като се започне от парламента, минесе съответно през министерството и местните структури, имайки предвид Областнаадминистрация, РЗИ, Здравната каса, управителите на лечебните заведения в иметона пациентите“, каза по време на срещата зам.-кметът наОбщина Бургас д-р Лорис Мануелян.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега