Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С тържествена церемония и светлинно шоу Поморие ще награди най-добрите си спортисти

С тържествена церемония и светлинно шоу Поморие ще награди най-добрите си спортисти

През 2012 година Община Поморие положи основите на една традиция, насочена към развитието на спорта и привличането на все повече млади хора към активния начин на живот. И тази година традицията ще бъде спазена, защото изминалите 365 дни донесоха безброй отличия и редица поводи за гордост както на поморийските спортисти, така и на техните родители, учители, треньори и съграждани.

През 2012 година Община Поморие положи основите наедна традиция, насочена към развитието на спорта и привличането на все повечемлади хора към активния начин на живот. И тази година традицията ще бъдеспазена, защото изминалите 365 дни донесоха безброй отличия и редица поводи загордост както на поморийските спортисти, така и на техните родители, учители,треньори и съграждани.

Тържествената церемония по награждаване на най-добритеспортисти в община Поморие ще се състои утре /20.12.2018 г./ от 18.00часа, в залата на НЧ „Просвета 1888”. За добротонастроение на всички присъстващи ще се погрижат грациите от Ансамбъла похудожествена гимнастика с треньор Рада Вражева и талантите от Клуб по спортнитанци „Поморие“ с треньор Никола Абрашев. Специални гости на церемонията щебъдат и танцьорите от Boriana Dance, които ще омагьосат зрителите с уникалнотоси светлинно шоу.

Ще бъдат раздадени призове в различни категории„Поморийска гордост“, „Рицар на спорта“, „Треньор на годината“ и „Спортист нагодината“. В рамките на церемонията ще бъде представена и каузата на олимпийската надеждаСтефани Музакова. Тя е състезател по ветроходство в Общинскимладежки спортен клуб „Циклон“ – Поморие и благодарение на всичките сипостижения до момента, Стефани е единственият поморийски спортист, който имареални шансове да събере необходимата квота за участие на олимпиадата в Токиопрез 2020 година.

На специално поставена за целта видеостена ще бъдат излъченипоздрави от популярни личности, които подкрепят каузата – www.stefanimuzakova.comВечерта обещава много изненади и забавни мигове кактоза победителите, така и за всички в публиката.Община Поморие кани всички жители и гости на града даприсъстват на официалното събитие, за да окуражат своите фаворити. Заповядайте– 20.12.2018 г. /четвъртък/ от 18.00 часа, в залата на НЧ „Просвета1888”! Входът е свободен! 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега