Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

САЩ въвежда визови ограничения за бременни жени

САЩ въвежда визови ограничения за бременни жени

Промените влизат в сила днес.

Днес влизат в сила нови визови ограничения за бременни жени в САЩ. Промените са дело на администрацията на президента Доналд Тръмп и целят да ограничат практиката жени да пътуват то Щатите, за да родят там, така че децата им автоматично да получат американско гражданство, както гласи законодателството, предава АР.

Според новите регулации, бременните жени ще получават туристическа виза, но само ако докажат, че решението им да родят детето си в САЩ не е свързано с бременността им, или е продиктувано от важни медицински причини. Освен това, бъдещите майки ще трябва да докажат и че могат да заплатят медицинските си разходи.

От емиграционните служби обявиха публично, че не възнамеряват да питат всяка кандидатстваща за виза жена в активна детеродна възраст дали е бременна или дали възнамерява да забременее по време на престоя си, отхвърляйки острите критики към новите регулации.

Бременни жени все пак ще получават визи, ако докажат, че престоят им в САЩ им е свързан с бизнес среща, работен ангажимент или посещение на близки и роднини. Стриктният контрол нямало да бъде прилаган и към представителките на страните с безвизов режим за краткосрочни посещения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега