Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Санкции до 2 милиона за телекомите, ако нарушат тарифите за роуминг

Санкции до 2 милиона за телекомите, ако нарушат тарифите за роуминг

Правителството одобри проект на закон за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения. Целта му е синхронизиране на българското с европейското законодателство. Проектът също така съдържа изменения и допълнения във връзка с налагането на санкции от националния регулаторен орган.

Правителството одобри проект назакон за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения. Целта му е синхронизиране на българското с европейското законодателство. Проектът също така съдържа изменения и допълнениявъв връзка с налагането на санкции от националния регулаторен орган.

Предложените изменения идопълнения в проекта на ЗИД на ЗЕС включват ефективни, пропорционални ивъзпиращи санкции, приложими при нарушаването на разпоредби на Регламента зароуминга. Размерът на предложените санкции (от 10 хил. до 2 млн. лв.) еопределен с оглед постигане на възпиращо нарушенията действие предвид важносттана развитието на общо мобилно пространство в Европа и на защитата на интереситена потребителите.

Създава се възможност Комисиятаза регулиране на съобщенията с решение да изиска от предприятието, след като мупредостави възможност за изразяване на становище, да преустанови неизпълнениетонезабавно или в рамките на разумен срок.

С решението Комисията давазадължителни указания за отстраняване на неизпълнението и/или неговитепоследици и за привеждане на дейността на предприятието в съответствие сизискванията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега