Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Светлинен мото парад събира стотици мотористи в Поморие

Светлинен мото парад събира стотици мотористи в Поморие

Ревът на мотори ще огласи Поморие на 15 септември.

Светлинен парад (мотошествие) и конкурс за най-красив мотор ще се проведат в Поморие, по повод5-тата Международна среща на собствениците на Хонда Голд Уинг, от 13-17.09.2017г. в гр. Ахелой.Организатори наатрактивното събитие са Сдружение „Мото клуб Златно Крило – GWCBG“, а вшествието ще се включат над 180 мощни машини от различни държави.

Ревът намотори ще огласи Поморие на 15 септември /петък/. Шествието ще започне помаршрут от гр. Ахелой и ще продължи с парадна обиколка на гр. Поморие. В 20.00ч. моторите ще паркират пред НЧ „Просвета 1888”, където любителите намашините на две и три гуми ще имат възможност  да  ги разгледат,а който желаe и да се снима с тях. Най-атрактивните мотори ще бъдат отличенисъс специални награди.

Сдружение „Мото клубЗлатно Крило – GWCBG“ е основано през 2010 г. от Ивайло Стефанов и ПламенПетров с цел популязиране на мото-туризма в България и Европа. Клубът е член наЕвропейската Голд Уинг Федерация GWEF, която следващата година щепразнува 40 годишния си юбилей. В GWEF членуват повече от 30 000мото-туристи.

Община Поморие и Мотоклуб Златно Крило канят жителите и гостите на града да разгледат моторите и дасе насладят на музикално артистичната програма, с участието на Клуб по спортнитанци „Поморие” и танцова формация „Фреш”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега