Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седмицата започва с дъждовно и прохладно време

Седмицата започва с дъждовно и прохладно време

Остава хладно с максимални температури между 21 и 26 градуса.

Седмицата започва с облачно и дъждовно време. В 21 области от страната е обявен жълт код за обилни валежи и гръмотевична активност. Регионите, закоито важи предупреждението, са: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, София-град, София-област, Габрово,Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Сливен, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора,Хасково, Кърджали и Смолян. Очакват се краткотрайни валежи и гръмотевични бури, възможни са и градушки. Количествата валежи ще самежду 5 и 15 л/кв. м., но на отделни места ще достигнат до 20-25 л/кв. м. 

Днес над по-голямата част от страната ще се задържи предимно облачно, временни разкъсвания наоблачността ще има преди обяд в югозападните райони и на места в Горнотракийската низина, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от ИА "Фокус". С прекъсваниявалежите ще продължат, като на места, главно в Западна и Централна България ще са значителни. Ще има игръмотевици. Ще духа слаб вятър от северната четвърт. Остава хладно с максимални температури между 21 и26 градуса.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна ина места ще има превалявания. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималнататемпература на въздуха ще е 24-26 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е2 бала.

Над планините ще е облачно и дъждовно. Върховете често ще са в мъгла. В следобедните часове и вечерта щесе развият и гръмотевични бури. Вятърът ще е до умерен от северозапад, в източните масиви – от югоизток.Хладно, с максимална температура на височина 1200 метра – около 17 градуса, на 2000 метра – около 10 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега