Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седмицата започва със слънчево време и температури до 38 градуса

Седмицата започва със слънчево време и температури до 38 градуса

Жълт код за високи температури е в сила за 24 области на страната.

Днес отново ще бъде предимно слънчево и горещо. Максималните температури ще са между 33 и 38 градуса. Ще духа слаб южен вятър. След обяд над планинските и северните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от ИА "Фокус".

Жълт код за високи температури е в сила за 24 области на страната. Предупреждението важи за областите: Благоевград, Кюстендил, Перник, София град, София област, Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Сливен, Ямбол, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и Кърджали. В тези области ще бъде горещо, с температури между 35 и 38 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е между 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 23-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен южен, по най-високите върхове западен вятър. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е около 27 градуса, на 2 000 метра – около 20 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега