Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сезонът на северния плаж в Бургас пред провал

Сезонът на северния плаж в Бургас пред провал

Летният туристически сезон на Северния плаж в Бургас е пред провал, съобщи наемателят на ивицата Атанас Атанасов.

Летният туристически сезон на Северния плаж в Бургас е предпровал, съобщи наемателят на ивицата Атанас Атанасов. Причината е, честопанисващата фирма ”Бургас бийч” планира да се оттгели от ангажимента дастопанисва ивицата, въпреки, че тя още преди месец бе изцяло готова са сезона.„Обмислям сериозно да се оттгеля от стопансването наСеверния плаж. Мотивите ми свързани с некоректната кампания от страна наопределени медии и лица, целяща уронване престижа на фирмата, на плажа и град Бургас”, обяви Атанасов.

Повече от половин година срещу „Бургас бийч” серазпространяват неверни информации. Красноречив е примерът със сериятарепортажи, в които се обявява, че издигнатите защитни диги през зимата съсипватпясъчната ивица и унищожават флората и фауната, както и че се изливат фекалииот заведенията. Резултатите от защитните диги доказаха, по неоспорим начин свояефект. За всички вече е ясно, че благодарие на тях ивицата бе запазена впълната си цялост и с нищо не е увредена природата. Ивицата сега е още по-хубава, което е факт. Въпреки това некоректната кампания срещу намателя наСеверния плаж продължава.

Атанасов призовава кръга от лица имедии, които разпространяват непрестанно клевети да поемат стопанисването на Севернатаивица и да инвестират необходимите средства за цялостната й поддръжка, водноспасяване, почистване, обезопасяване, охрана, оборудване за целия сезон, също и концесионните такси, които не са вмалък размер.

„Фирмата положи огромни усилия и инвестира многосредства за да се превърне Северният плаж в образцов, признание, за което емеждународният сертификат „Син флаг”. Ако се провали сезона без препитание щеостанат близо 250 души персонал, ангажирани в обслужването на всички дейностина Северния плаж. Отговорност за това ще носят хората, организирали кампаниятасрещу Северния плаж в Бургас. Давам си сметка, че при евентуално проваляне насезона това ще даде негативно отражение и върху малкия и среден бизнес в града,както и върху потенциалните туристи”, допълни Атанасов.

Въпреки комплицираната ситуация и намерението да се оттегли,наемателят ще изпълни ангажимента си за официално откриване на сезона, което щесе състои на 1 юни /събота/. По този начин наемателят изпълнява поетитеобещания към всички жители на Бургас, гости на града и всички институции. Стартътще бъде даден с мощна и зрелищна заря. Фойерверките ще бъдат изстлреляни внебето в 22,30 пред паркинг „Адам и Ева”.„Надявам се обществеността да прояви разбиране с огледсъздалата се ситуация. От всичко, което се случва е крайно негативно за туризмаи град Бургас”, заяви Атанасов. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега