Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Секс, наркотици, рокендрол" утре вечер в Бургас

"Секс, наркотици, рокендрол" утре вечер в Бургас

Тази година култовият спектакъл на Ерик Богосян празнува 25 години на сцена.

Тази година култовият спектакъл на Ерик Богосян “Секс, наркотици, рокендрол” празнува 25 години на сцена. По случай празника на постановката, екипът на Театър “Българска армия” отново ще гостува в Бургас. Жителите и гостите на града ще имат възможността да видят спектакъла на 5-и октомври, от 19:00 ч., в залата на в залата на Кукления театър.

Режисьор на постановката е Николай Ламбрев - Михайловски. Главни действащи лица са проф. д-р Ивайло Христов, Добрин Векилов - Дони и Коцето - Калки. Те ще представят публичния размисъл на Ерик Богосян върху конфликтите в живота на автора.

Според легендата терминът “Рокендрол” е измислен от Алан Фрийд - DJ от Ню Йорк. Но Фрийд е направил много повече от това да назове едно явление и да запознае милиони хора с него. Той също е успял да стане център на скандал, да провали живота си с пиянство и да умре млад. Той самият е бил превъплъщение на рокендрола. 

“Изразът “секс, наркотици, рокендрол” е сякаш татуиран върху живота ми през последните двадесет и пет години. В продължение на много време аз дори смятах, че “секс, наркотици, рокендрол” е самият живот. Всеки, който не се движеше със 150 км. в час на проглушителна музика, просто не беше жив. Не признаваш ли рока, значи си мъртъв.

А всъщност се оказа тъкмо обратното. Сексът и СПИН убиха много хора, много мои приятели. Изразът “секс, наркотици, рокендрол” не носи същата празнична атмосфера, както преди петнадесет години. Понякога дори напомня за мъртвешки танц. Прекарах по-голямата част от живота си, заклещен между идеализъм и хедонизъм, между егоизъм и себераздаване, между любов и секс, между хаос и прегледност.

Днес, през 1991 г., въпросът е: как мога да бъда едновременно безотговорен и да поемам отговорност? Пиша за онези неща, които не мога да разбера”, казва самият Богосян.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да откриете на касата на НХК, както и на тел.: 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега