Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Селфи със Снежанка и благотворителен щанд на Christmas Festival 2016

Селфи със Снежанка и благотворителен щанд на Christmas Festival 2016

В последната седмица преди Рождество Бургас отново ще бъде домакин на хендмейд базара Christmas Festival Burgas. Той ще се проведе в дните 17-21 декември, в Експоцентър “Флора”.

В последната седмица преди Рождество Бургас отново ще бъде домакин на хендмейд базара Christmas Festival Burgas. Той ще се проведе в дните 17-21 декември, в Експоцентър “Флора”. И тази година организаторите са подготвили куп изненади за посетителите, сред които възможност за селфи снимка със Снежанка, томбола с награди, различни игри и подаръци.

Откриването ще се състои на 17-и ноември, от 17:00 часа. Специален гост ще бъде българският певец Теодор Койчинов. Финалистът от първото издание на шоуто Music Idol ще даде начало на тазгодишния фест, като в рамките на първия ден ще бъде разрязана и традиционната торта.

В томболата с награди ще може да се включи всеки закупил артикул от някои от участващите автори. Те ще раздават специални талони, които ще се събират в специална кутия. Сред изненадите за посетителите тази година е специалната кино зала със свободен достъп. Там ще бъдат прожектирани любими коледни филми.

Автори от цялата страна ще представят своите сувенири, бижута, дрехи, обувки, играчки, аксесоари, скулптори, картички, икони, картини, свещи, керамика, чанти, книги, храни, мед, вино, напитки, курабийки и т.н. Ще бъде отделено място и за почерпка, където гостите на Коледния фест ще могат да се подкрепят с пресни хлебчета и кроасани, топли млечни и кафе напитки, греяно вино, гурме бургери и сандвичи.

И тази година ще има и благотворителна инициатива. Специален щанд ще представи най-новите произведения на децата, с които се занимава Фондация "Артон". Болничната програма осъществява терапии с помощта на изкуството, които подпомагат пациенти с онкологични заболявания. Те изработват картини, картички, сувенири, кукли и други. Продадените в рамките на феста артикули ще послужат за закупуването на нови материали за тези арт терапии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега