Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семир Абу Мелих: Какво се случва с обещания Закон за възрастните хора?

Семир Абу Мелих: Какво се случва с обещания Закон за възрастните хора?

До какъв етап на развитие е стигнал обещаният от Корнелия Нинова през 2013 г. специален Закон за възрастните хора, с който да се уреждат обществените отношения и задължение на общините към условия за социален живот на тези хора. Това обеща да провери бургаският депутат от ГЕРБ Семир Абу Мелих, който се срещна с пенсионери от клуб „Морски звуци” в Бургас.

До какъв етап наразвитие е стигнал обещаният от Корнелия Нинова през 2013 г. специален Закон завъзрастните хора, с който да се уреждат обществените отношения и задължение наобщините към условия за социален живот на тези хора. Това обеща да проверибургаският депутат от ГЕРБ Семир Абу Мелих, който се срещна с пенсионери от клуб„Морски звуци” в Бургас.

„Поех ангажиментда проверя какво се случва с въпросния законопроект. При срещите ми свъзрастните хора, те логично повдигат въпроса. Надявам се, г-жа Нинова да държина думите си. Ако тя не го направи, аз бих съдействал за реализирането на тази важнаидея, която засяга голяма част от населението на страната ни”, коментирабургаският депутат в рамките си на четвъртата си среща за този месец спенсионери от Бургас.

Семир Абу Мелих посети иклуба в к-с „Изгрев”, където обсъди реформи в сферата на здравеопазването,промени в посока задължително гласуване и други актуални теми от обществения иполитически живот. 

„Ще продължа дискусиите в този формат, защотоискам да чуя мнението на гражданите. Моята основна борба се състои в паданетона монопола на Националната здравноосигурителна каса. Така пациентът ще е вцентъра на вниманието и ще получава справедливо здравно обслужване. Изненадансъм от разбирането от страна на гражданите, с които се срещам през изминалиямесец. Това са хора, които са живели в друго време, лекували са се в систематана Народна република България, но сега имаме здравеопазване на РепубликаБългария. За мое щастие, тези хора се оказаха мъдри и отговорни не само къмсебе си, но и към своите деца и внуци”, сподели Семир Абу Мелих.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега