Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сигнал за бомба опразни НХК

Сигнал за бомба опразни НХК

От 14:00 ч. днес временно е преустановен достъпа до сградата на Дом на НХК, във връзка с постъпил сигнал за вероятност от поставяне на взривно устройство, съобщават от полицията.

От 14:00 ч. днес временно е преустановендостъпа до сградата на Дом на НХК, във връзка с постъпил сигнал за вероятностот поставяне на взривно устройство, съобщават от полицията.

Констатирано е, че съобщението е подадено в13.23 ч. на дежурния телефон към УКОРС - Бургас от мъжки глас, който от 10:19ч. до конкретния час осъществил девет поредни обаждания с различни искания, последнотосвързано с отмяна на планирано детско мероприятие, предвидено да стартира от15.30 ч. в залата на Дом на НХК.

С цел гарантиране спокойствието и сигурността наработещите в сградата, както и на посетителите, районът около ДНХК е отцепен отслужители на Първо Районно управление – Бургас и УКОРС – Бургас.

Извършена ещателна проверка за наличие на съмнителни вещи или предмети, но такива не саоткрити. Управителят на сградата е подписал протокол запоемане на отговорност, като по този начин зданието няма да бъде затворено засрок от едно денонощие, което да наложи отмяна освен на днешните събития ипреместване на заседанието на Общински съвет – Бургас, планирано за утре.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега