Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Склад за храни и напитки изгоря в столицата

Склад за храни и напитки изгоря в столицата

Няма данни за пострадали при инцидента хора. Няма и замърсяване на въздуха.

Пожар горя в столичния квартал „Красна поляна” снощи, съобщават от МВР. Няма данни за пострадали при инцидента хора. Нанесени са единствено значителни материални щети. Пламъците бяха овладени, но гасителните действия продължиха цяла нощ. На мястото на инцидента бяха и полицейски екипи на СДВР, които отцепиха района и регулираха движението.

Пожарът възникнал към 20:00 часа снощи, в складова база на бул „Н.Мушанов”. По данни на полицията, става дума за склад за храни и напитки и сграда към него. Огънят се е разпрострял на площ от около декар и половина. Според собственичката на обекта, щетите приближават 4 млн. лева като стойност, предава Нова телевизия. Пред медията тя посочи, че подозира умишлен палеж. Дали това е така, предстои да стане ясно в рамките на разследването по случая.

Общо 16 екипа работиха за потушаване на пожара, разгорял се на площ от около 2.5 декара, посочват от полицията. В болница е прегледан охранител на съседен обект, който е бил леко обгазен. Леко пострадал е и столичен пожарникар, който след оказана медицинска помощ се е върнал и включил в гасителните действия.

Няма превишение на показателите за качеството на атмосферния въздух след пожара, уверяват от столичната екоинспекция. Експерти на инспекцията и Изпълнителната агенция по околна среда са извършили измерването на показателите с Мобилна автоматична станция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега