Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сладка кауза събира влюбена двойка в Бургас

Сладка кауза събира влюбена двойка в Бургас

Иван от София е пътешественик и романтик по душа и много иска да стигне до момичето на своите мечти – Мария от Бургас. Тя отдавна чака с нетърпение следващата им среща, въпреки стотиците километри, които ги делят. Тяхната любов, обаче, съвсем не е невъзможна, защото благодарение на хората, споделили романтичната им история, те отново ще могат да бъдат заедно.

Иван от София е пътешественик иромантик по душа и много иска да стигне до момичето на своите мечти – Мария отБургас. Тя отдавна чака с нетърпение следващата им среща, въпреки стотицитекилометри, които ги делят. Тяхната любов, обаче, съвсем не е невъзможна, защотоблагодарение на хората, споделили романтичната им история, те отново ще могатда бъдат заедно.                        

С помощта на своя сладък помощник “Couple Cake”, Иван ще премине през всичкипрепятствия, за да стигне до Бургас и да сподели специалната си изненада скрасивата Мария – 2 вкусни кейкчета. Всеки може да помогне като сподели тяхнатаистория и приближи реално Иван до своята любима чрез сайта на каузата http://www.couplecake.bg     

                 

В дните през м. Юли жителите игостите на София, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе,Разград, Варна и Бургас ще имат възможността да усетят на живо емоцията от тазиромантична история в обособени кътове,посочени отново на страницата с историята на Иван и Мария. По пътя към мечтата си влюбениятмладеж ще подари хиляди сладки изненади на своите помощници от всеки град,дошли на специалните събития.По този начин тойще изрази своята безкрайна благодарност към всички нови приятели, които саизявили готовност да помогнат и да се включат в историята му – символ налюбовта и сладките мигове от живота.            

Пътят на Иван завършва в родния градна неговата любима, а именно Бургас. На 29 и 30 юли пред Пантеона в Морскатаградина ще се раздават вкусни изненади за жителите и гостите на града. Това щесе случи между 17:00 до 20:00 часа, а в специално обособен кът всеки желаещ щеможе да се снима с любим човек и да сподели сладки моменти заедно.  

Вижтеличното обръщение на Иван към всички, които желаят да му помогнат:       

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/kfz5GhYfXwg frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега