Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След 50 години брак, двама поморийци отново си казаха "Да"

След 50 години брак, двама поморийци отново си казаха "Да"

Пенка и Ангел Сотирови подновиха брачните си обети на Златната си сватба.

За повечето хора Сирни Заговезни беше Ден за Прошка, но за двама души от Поморие този 18 февруари бе още по-специален. Пенка и Ангел Сотирови отбелязаха 50-годишнината от своя брак и отново си казаха най-милото „Да”. В присъствието на своите близки, двамата не само си дадоха прошка, но си дадоха и обещание за вечна вярност.

Развълнуван от желанието на дългогодишното семейство да поднови брачния си обет, кметът Иван Алексиев реши да ги изненада, като им изпрати кошница с цветя и поздравителен адрес. „Често търсим универсалната рецепта: формулата за успеха, тайната на щастливия брак, разковничето за дълголетие… А всъщност, най-важната съставка е да откриеш верния спътник в живота”, пише кметът в поздравителния си адрес.

Със съдействието на Валентина Панайотова от Ритуална зала –  Поморие, за втори път в живота семейство Сотирови подписаха свидетелството си за брак, определяйки го шеговито като „свидетелство за търпимост”. Точно както традицията повелява, двамата замениха брачните си халки с нови и вдигнаха наздравица.

Златната сватба символизира богатството, което двама души заедно са постигнали в годините. Пенка и Ангел споделят, че най-голямото им богатство са децата: "Нашите син и дъщеря, нашите три внучки и една правнучка означават, че сме оставили добра диря в съвместния ни живот!"

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега