Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След велосипедите, в Бургас вече има и детски рикши под наем

След велосипедите, в Бургас вече има и детски рикши под наем

След огромния успех, който пожънаха велосипедите под наем, сега жителите и гостите на Бургас ще може да се възползват от услугата да наемат рикша, за да возят и своите деца.

След огромния успех, който пожънаха велосипедите под наем, сега жителите и гостите на Бургас ще може да се възползват от услугата да наемат рикша, за да возят и своите деца. Рикшите се закрепят към задното колело на велосипеда и са приспособени за извозване на деца до 40 килограма, като с цел безопасност детето трябва да е над 1 годинка. Към момента има 3 броя от новия вид превозни средства на вело пункта в Mорската градина.

Желаещите да изпробват новата услуга плащат наем само за велосипеда теглещ рикшата – 1лв на час за ползване до 4 часа и 2лв на час след 4-ия час. Заради големия интерес към рикшите има планове за закупуване на още от тях и пускането им в 6-те вело пункта в различните зони на града. Допълнителни 6 нови пункта се очаква да бъдат открити и така максимално много хора ще могат да се възползват от рент-а-байк услугата.

Информация може да се получи и от двата вело инфо-пункта, разположени до Флората и до сградата на Бургаски свободен университет. Скоро ще има 3-ти информационен пункт в спортна зала “Бойчо Брънзов” в к-с “Зорница”. Изграждането на обществената система за отдаване на велосипеди под наем в Бургас се реализира по проект "Велосипедният град - модел на модерна градска мобилност", финансиран по Програмата за малки проекти на Глобалния екологичен фонд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега