Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слънчев бряг открива сезона с по-светъл облик и подредена инфраструктура

Слънчев бряг открива сезона с по-светъл облик и подредена инфраструктура

Броени дни остават до официалното откриване на летния сезон в Слънчев бряг. На 12-и юни (петък) на централната алея в комплекса ще се съберат стотици туристи, гости от административния и бизнес елит.

Броени дни остават до официалното откриване на летния сезон в Слънчев бряг. На 12-и юни (петък) на централната алея в комплекса ще се съберат стотици туристи, гости от административния и бизнес елит, дошли да станат част от традиционната церемония, с която всяка година започва лятото в най-големия курорт на България. Част от празничния ден ще бъдат Силвия Кацарова, Михаела Филева и Руслан Мъйнов, които ще пеят за многобройните си фенове.

Тази година комплексът посрещасвоите гости с много по-светъл облик и подредена инфраструктура. "Слънчевбряг" АД, което със собствени средства финансира всички дейности по поддръжкатана инфраструктурата, не е склонно да прави компромиси с  удобството на туристите, работещите иживеещите в курорта.

Напълно преобразен е районът около р. Хаджийска. Нови тротоари по дължината на рекатаотвеждат  чак до морето. Алеята еосветена и осигурява втори подход към морето, но от другата страна на реката.Досега до морето се стигаше само по бетонирана пътека.  Така туристите и местните жители вече иматсвободен достъп към алеите до автобусната спирка "Фрегата" и град Несебър. 

Новата алея е оборудвана със стълби с рампа заинвалиди, което осигурява безпрепятствено преминаване  до брега и плажа. Облагороден е целият район около култовия някогаресторант "Фрегата". Доскоро пясъците там бяха неугледни, обрасли с треви, апътеките до морето – непроходими.

Променен е районът около почивната база наМинистерски съвет, където р. Хаджийска свършва пътя си. Зелените площи околосградата и алеите са реновирани, положени са нови тротоарни настилки.Ремонтирани са и всички велоалеи в комплекса,което прави придвижването по него бързо, приятно и екологично.

Сигурността на гостите е издигната в приоритет.След поредица от срещи с полицията и органите, организиращи и осъществяващиконтрола на територията на комплекса, дружеството насочи усилията си къммонтирането на допълнително осветление по централните алеи иконтролно-пропускателните пунктове. Усъвършенства и системата завидеонаблюдение, което има решаващо значение за намаляване на криминалнитепрестъпления в курорта.  

"Прединачалото на всеки сезон задължително извършваме цялостна рехабилитация науличното осветление. През тази година усилията ни бяха насочени към  осветлението по Алея 1, където подменихмеосветителните тела, изправихме стълбове и ги боядисахме, осветихме допълнителнопо-тъмните отсечки", уточни Златко Димитров, изпълнителен директор на "Слънчевбряг" АД. 

Ръководството на дружеството отчете, чевходовете към комплекса не са достатъчно светли през нощта, а това е решаващоза сигурността на гостите. Заради това вложи повече средства в осветителнитела. Постави допълнителни лампи и към входовете на някои хотелски комплекси.

Дружествотоподходи отговорно към препоръките на органите, които осъществяват контролниярежим, инвестира в облагородяване и по-силно осветяване на входовете къмвъзловите КПП-та: „Есперанто”, „Свежест”, „Карлово”, „Емона” и „Арда”. Подмениабсолютно всички камери за видео наблюдение към тях с нови, с висока резолюцияи с възможност за нощно заснемане. На възловите места оформи нови тротоари иживи плетове.

През това лято “Слънчев бряг” АД осигурявабезплатен безжичен интернет по алеите на курорта. В съответствие с европейскитестремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще дадевъзможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват всоциалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернетресурси.

Дружеството обновява и фирмения си уебсайта с нов дизайн и различна по характер информация. На началната страница,още при влизането в мрежата, туристите ще виждат сайта на „Слънчев бряг” АД. Внего ще намират информация за курорта, указания за заведения, магазини,ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

Загрижено и за своите партньори от частния бизнес,опериращи на територията на комплекса „Слънчев бряг” АД, ще им осигури възможностнапълно безплатно да промотират и рекламират своите хотели, заведения, магазинии други дейности в обновения сайт на дружеството. Бизнесът, опериращ натериторията на комплекса, ще може сам да прецени под каква форма да серекламира, а туристите ще намират полезна информация, което ще направипребиваването им тук още по-приятно.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега