Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Слънчев бряг" почти готов за сезона, първите туристи идват в четвъртък

"Слънчев бряг" почти готов за сезона, първите туристи идват в четвъртък

Въпреки закъснялата пролет, сезонът наближава с пълна сила и подготовката за него върви към своя край. КК „Слънчев бряг“ е почти готов, макар все още тук-там да текат довършителни работи, най-вече по инфраструктурата. Първите туристи идват в четвъртък, давайки начало на сезона близо месец по-рано от миналата година. Това съобщи за "PoligrafF.net" изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД – Златко Димитров.

Въпрекизакъснялата пролет, сезонът наближава с пълна сила и подготовката за него вървикъм своя край. КК „Слънчев бряг“ е почти готов, макар все още тук-там да текатдовършителни работи, най-вече по инфраструктурата. Първите туристи идват вчетвъртък, давайки начало на сезона близо месец по-рано от миналата година.Това съобщи за PoligrafF.net изпълнителният директор на „Слънчев бряг“АД – Златко Димитров.

„В четвъртъкпристигат първите групи израелски туристи. Слънчев бряг е готов да ги посрещне.Все още имаме подготвителни работи в ход, но курортът е голям и там където щепочиват първите гости, ремонтните дейности ще приключат навреме“, обясниДимитров.

Той изразинадежда, че курортният комплекс ще привлече гости и по време на наближаващитеВеликденски празници, макар Слънчев бряг да не е типичната дестинация по товавреме. Цялостната подготовка за сезона би трябвало да приключи до края нааприл, стига температурите и времето да позволят.

„Все още имаме даоправяме на места тротоарите, извършваме ремонти и по контролните пунктове,правим пълна профилактика на видеонаблюдението – с нови камери и разширяване намрежата, работим и по озеленяването. Това са процеси, които изискваттехнологично време за приключване и до голяма степен зависят от хубавото време“,поясни директорът на дружеството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега