Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Снежанка" и "Лешникотрошачката" раздават подаръци на малчуганите в Операта

"Снежанка" и "Лешникотрошачката" раздават подаръци на малчуганите в Операта

Държавна опера - Бургас ще се погрижи за коледното настроение на най-малките си зрители. Родителите ще могат да зарадват децата си, като оставят подаръци преди дневните представления на “Снежанка” и „Лешникотрошачка” в Бургас. В края на спектакъла, приказните герои ще раздават изненадите от сцената.

Държавна опера - Бургас  ще се погрижи за коледното настроение нанай-малките си зрители. Родителите ще могат да зарадват децата си, като оставят подаръци преди дневнитепредставления на  “Снежанка” и „Лешникотрошачка” в Бургас. В края на спектакъла,приказните герои ще раздават изненадитеот сцената.  

„Снежанка и седемте джуджета” ще се играе на 14 декември, от 11 часа. Следващото традиционно коледно заглавие е балетът „Лешникотрошачката”,който ще гостува в читалище „Просвета 1888” – Поморие на 15 декември, от 18:30часа.

Балетът по музика на Чайковски ще гастролира  и в Народно читалище „Паисий Хилендарски” –Балчик на 19 декември, от 18:00 часа. На 20 декември спектакълът ще се играе в Бургас през деня - началният час е 14:00.

На 17 декември излизаме отприказния свят, за да се потопим в  шедьовриот световната оперна и оперетна класика, които ще бъдат изпълнени от звездите на Бургаската опера. Участиев концерта щевземат:  Йоана Железчева, Мария Цветкова, Шмилена Султанова, ДаниелаДякова, Георги Султанов, Даниел Дамянов, Стоян Даскалов,  АлександърКрунев, Йордан Христозов, Делян Славов, Диман Панчев, оркестърът и хорът наОперата. Диригент ще  е Христо Игнатов, а  диригент на хора - НевенаМихайлова.

Концертът започва в 19:00 часа.Последното събитие от афиша на Операта ще е на 22 декември, от 19:00 часа.По традиция в концерта, освен хора на Държавна опера – Бургас,  се включваДетски хор “Милка Стоева”.

Родителите могат да оставят подаръците опаковани на касата на Операта  и да получат повече информация на тел:.  056/ 841740 и 0884/025918.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега