Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Снукър великаните Бингъм и Мърфи с демонстративен мач в Бургас

Снукър великаните Бингъм и Мърфи с демонстративен мач в Бургас

През юли бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се докоснат до двама от великаните на световния снукър - финалистите от Крусибъл Стюарт Бингъм и Шон Мърфи.

През юли бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се докоснат до двама от великаните на световния снукър - финалистите от Крусибъл Стюарт Бингъм и Шон Мърфи. Те ще гостуват в България за три демонстративни преигравания на вълнуващия финал от началото на май в Шефийлд. Домакини ще бъдат София, Бургас и Созопол.

Стюарт Бингам взе купата на Крусибъл след удивителна серия победи, с които отстрани смятаните за фаворити Джъд Тръмп и Ракетата - Рони О'Съливан. Финалната среща срещу Шон Мърфи бе също толкова вълнуваща и изпълнена с обрати до крайното 18:15.

Сега те пристигат у нас по инициатива на Олиснукър клуб, под егидата на Българска снукър федерация. В Бургас демонстративният мач ще се играе на 18-и юли, от 20 часа, в Спортна зала "Младост". Билети можете да закупите от мрежата на Eventim на цени между 20 и 100 лева. Най-скъпите пропуски включват и среща със състезателите час преди мача, на специално организиран коктейл.

Шон Мърфи години наред играе на супер високо ниво - има една световна титла и два загубени финала. Бинго пък е най-прогресиращият играч в снукъра, въпреки че е на 39 години. Заедно с тях в България ще пристигнат изгряващите звезди Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. От българска страна в демонстративните двубои ще се включат Братислав Кръстев и Георги Величков.

В Бургас събитието се реализира с подкрепата на Община Бургас, по повод отбелязването на "Бургас - Европейски град на спорта 2015".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега