Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Социалното министерство връща нашенци в родината с кариерни форуми зад граница

Социалното министерство връща нашенци в родината с кариерни форуми зад граница

Тази година трудови борси ще има в Австрия, Германия, Великобритания и Холандия.

Министерството на труда и социалната политика (МТСП) ще продължи инициативата си да организира кариерни форуми в страни, в които има големи български общности.  Целта на инициативата е български граждани, които учат, живеят и работят в чужбина да бъдат запознати с възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в родината, за да могат да вземат информирано решение за завръщане в България.

Тази година от социалното министерство са предвидили подобни кариерни форуми в Австрия (23 януари), Германия, Великобритания и Холандия. По време на трудовите борси участниците ще могат да осъществят директен контакт с български работодатели и да се запознаят с възможностите за работа в България.

Сънародниците ни ще бъдат запознати и с тенденциите на пазара на труда у нас и по-конкретно с перспективите за професионална реализация на младото поколение. Организаторите ще представят предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България. 

Работните места, които ще бъдат представени, ще дадат възможност на млади специалисти с професионална квалификация, завършили средно или висше образование да открият желаната от тях възможност за работа и развитие. Участващите фирми ще обявят свободни позиции за  финансисти, счетоводители, специалисти в областта на човешките ресурси и маркетинга, както и професионалисти с интереси в сферата на логистиката, компютърните системи и технологиите, производството на хартия и целулоза.

Търсят се и специалисти, завършили професионална квалификация „Електротехника”, “Топлоенергетика“, „Автоматизация на производството” и др. Компаниите проявяват интерес към машинни инженери и млади хора, завършили специалност „Електроцентрали и мрежи”, шлосери и специалисти с познания в управлението и контрола на металообработващи машини.
 
Предложенията на бизнеса не са концентрирани само в столицата и големите градове. На форума ще присъстват и компании от различни региони на България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега