Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спасиха бургазлийка, опитваща се да сложи край на живота си

Спасиха бургазлийка, опитваща се да сложи край на живота си

Униформените успели да я издърпат обратно в дома й навреме.

Полицейски екипи от V РПУ спасиха бургазлийка, опитваща се да сложи край на живота си. 67-годишната жена за малко да скочи от алуминиева козирка. След като се разубедила обаче, козирката започнала да поддава. Униформените успели да я издърпат обратно в дома й навреме.

Сцената се разиграла около 11 часа на 26 декември, на ул. "Калофер". В полицията постъпил сигнал, че на дъждобранната алуминиевакозирка на терасата на третия етаж се намира жена, вероятно опитваща се даскочи. Своевременно към мястотона инцидента се отправили два автопатрула от Пето Районно управление – Бургас,които организирали действия по спасяването на жената. Същите били затруднени отневъзможността на притеснения й съпруг да отключи масивната входна врата, нопредприели система за омекотяване на скока в случай, че не успеят да достигнатдо бургазлийката на време.

Междувременнополицаите  успели да преодолеят входнатаврата, като трима от тях успели да издърпат обратно на терасата 67 годишната бургазлийка,под чийто крака алуминиевата козирка вече поддала от тежестта й.Проведени са множестворазговори с бургазлийката, която от сърце заедно със съпруга си благодарила наотзовалите се полицейски екипи. Жената изказала съжалението си, че в момент наслабост и депресирано настроение решила да посегне на живота си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега