Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Специализирано оборудване и играчки за децата от ДМСГД в Бургас

Специализирано оборудване и играчки за децата от ДМСГД в Бургас

В продължение на близо 2 месеца дарителската инициатива успя да събере сумата от 3000 лева. Чрез събраните средства са закупени четири образователни играчки за децата със специални потребности и два уреда – Универсална система за странично позициониране и Педиатрична система за позициониране.

В продължение на близо 2 месеца дарителската инициатива успяда събере сумата от 3000 лева. Чрез събраните средства са закупени четири образователни играчки задецата със специални потребности и два уреда – Универсална система за страничнопозициониране и Педиатрична система за позициониране.

Тези уреди ще подпомогнат работата на специалистите и щебъдат от голяма полза за всички деца в дома, включително посещаващите почасовиуслуги към центровете на лечебното заведение. Това ще допринесе за провежданетона още по-качествено и ефективно лечение и развитие на децата със специалнинужди.

„Изключително много благодаря на всички хора, които са севключили в кампания „Скритият дар”, посещавайки Мол Бургас Плаза. Благодаря и на организаторите, защото без тях тазиинициатива нямаше да се осъществи” – каза д-р Пепа Ралчева – директор на ДМСГД„Вяра, Надежда и Любов”. „Удовлетворяващо е, че клиентите ни се припознаха в нашатакауза. Със #Скритиятдар стартираме изцяло нова социална политика, която ще заставазад каузи, подкрепящи уязвимите групи от обществото, образованието италантливите деца“, допълни Гергана Хаджикочева – мениджър на Мол Бургас Плаза.

Днешният повод бе използван и за официалното откриване нанапълно обновения четвърти етаж в Отделение за деца с вродени малформации къмлечебното заведение. „Идеята да направим този ремонт възникна от това, че искамеда променим изцяло облика на институционалната грижа. Вече пет години работимименно в тази насока и се стремим да наложим този европейски стандарт.Създавайки семейна среда за децата нуждаещи се от специални грижи, ниеподпомагаме изграждането на едно различно усещане. Те не се чувстват като вболница, въпреки че им се налага непрекъснато лечение” – обясни д-р Ралчева.

Целта е да се покаже на обществото един нов модел, еднаразлична среда по-близка до семейната за отглеждане на деца, които се нуждаятот специализирани ежедневни грижи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега