Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха двама в Бургас, осъществявали трафик на момичета

Спипаха двама в Бургас, осъществявали трафик на момичета

Двама мъже, осъществявали вътрешен трафик на момичета, са задържани след специализирана полицейска акция от служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас. Задържаните са криминално проявени и осъждани, на възраст 26 и 41 години, съответно от градовете Меричлери, обл. Стара Загора и Варна.

Двама мъже, осъществявали вътрешен трафик на момичета, са задържани следспециализирана полицейска акция от служители на отдел «Криминална полиция» приОДМВР – Бургас. Задържаните са криминално проявени и осъждани, на възраст 26 и41 години, съответно от градовете Меричлери, обл. Стара Загора и Варна.

Акциятае протекла със съдействието на служители от Специализираните полицейски силипри ОДМВР  - Бургас, Базоватанаучно-техническа лаборатория при ОДМВР – Бургас и Пето Районно управление –Бургас.Констатирано е, че двамата задържани набирали момичета от вътрешността настраната директно заявявайки им, че ще работят като компаньонки. Уговоркатабила парите, получавани от предоставяните сексуални услуги, да се делят поравно.

Възрастта на момичета варирала между 23 и 25 години, като същитеобитавали частни квартири в централна градска част на Бургас. Компаньонките посещавалиадреси на клиента или ги посрещали на собствен терен, като при нужда сепридвижвали с таксиметрови шофьори, приближени до тях или с личните автомобилина задържаните мъже.

За стандартен секс тарифата била твърда - 100 лв. за час. Секстрите цената се покачвала до 500 лв. за цяла нощ. Към момента са разпитани пет момичета, използвани за развратни действия,които по безспорен начин посочили, като организатори на дейността, задържанителица. Същите от месец октомври 2014 година до 28.07.т.г. в различна степен насъучастие при условията на продължавано престъпление, чрез използване напринуда и даване на облаги, осъществили вътрешен трафик спрямо петте момичета.

В хода на специализираната полицейска операция са разпитани множествосвидетели, извършени са претърсвания на автомобили и квартири, от които саиззети веществени доказателства, сред които и секс-атрибути. Двамата задържани мъже са привлечени в качеството си на обвиняеми завътрешен трафик, като на единия е наложена мярка за неотклонение «задържане подстража за срок от 72 часа», а на втория – «парична гаранция» в размер на 4 000лв.Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава отслужители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега