Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станишев: Не сме се отказали от Белене

Станишев: Не сме се отказали от Белене

"Ние не сме се отказали от проекта АЕЦ "Белене", това е записано и в програмата на правителството - анализ на ситуацията, търсене на възможности и на базата на икономически разчети и движение напред", обясни лидерът на БСП – Сергей Станишев. По думите му, проектът обаче няма как да продължи без да се „разчисти“ наследството от предходното правителство.

"Ние не сме се отказали от проекта АЕЦ"Белене", това е записано и в програмата на правителството - анализна ситуацията, търсене на възможности и на базата на икономически разчети идвижение напред", обясни лидерът на БСП – Сергей Станишев. По думите му,проектът обаче няма как да продължи без да се „разчисти“ наследството от предходнотоправителство.

„Държавата не може да прави експерименти с хората. Трябвада разчисти терена, да намери инвеститор, да види всички параметри напроекта", коментира още Станишев. Според него, решенията по темата „Белене“трябвало да се вземат след като се научат всички подробности около работата напредшествениците му. "Тогава може да се вземе стабилно, отговорно решениеза съдбата на тази ядрена електроцентрала", категоричен бе той.

Лидерът на БСП допълни, че в документите, приети на товазаседание на Конгреса на партията пише: развитие на българската енергетика като един отприоритетите в това число изграждането на "Южен поток", на новреактор на АЕЦ "Козлодуй, АЕЦ "Белене" и БСП не се е отказала оттях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега