Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стефан Илчев пя със сълзи в памет на децата, загинали на пътя

Стефан Илчев пя със сълзи в памет на децата, загинали на пътя

Стефан Илчев направи двойно представяне на „Продължавам“, като след София избра родния си Бургас.

Стефан Илчев направи двойно представяне на „Продължавам“,  като след София избра родния си Бургас. Тони Димитрова и Георги Дюлгеров, Калина Крумова и други известни личности бяха сред близките приятели на изпълнителя, които дойдоха да го поздравят. За първи път сред гостите на промоцията в клуб Addict бяха и родителите на Стефан Илчев, което допълнително развълнува певеца.

„Продължавам“ е песен за пъзела на живота, който всички подреждаме от своите сладки и горчиви мигове и за това как събираме сили да отваряме нови врати и да продължим напред и нагоре“, разказа Стефан Илчев.

Представянето на „Продължавам“ символично съвпадна с участието му в големия благотворителен концерт „Глас към небесата“ в памет на децата, загинали на пътя, който се проведе в Бургас. Стотици жители на морския град препълниха летния театър, а Стефан Илчев завърши изпълнението си със сълзи на очи, след прегръдките на дечица, качили се на сцената.

Просълзена слезе от сцената и Тони Димитрова, която беше сред звездите, подкрепили каузата да няма повече деца, чиито живот завършва така нелепо. Концертът, зад чиято организация застана самоотвержено бургаската депутатка Калина Крумова, привлече огромно внимание, а сред гостите бяха министрите Цветанов и Дянков, както и кметът на Бургас.

След завръщането си от родния град Стефан Илчев разкри, че най-вероятно това ще са последните му публични изяви за лятото, защото смята да посвети следващите месеци на звукозаписното студио, за да реализира новите си проекти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега