Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стивън Сегал иска да води азиатски туристи по българското Черноморие

Стивън Сегал иска да води азиатски туристи по българското Черноморие

Актьорът Стивън Сегал, който днес пристигна на Летище Бургас за едноседмична почивка у нас, сподели пред журналисти, че посещението му не е изцяло с цел отдих, но в програмата му влизат и бизнес преговори. Екшън звездата иска да спомогне за привличането на повече туристи в България, по-специално от Азия. Негов партньор от българска страна ще бъде бизнесменът Йордан Динев, по чиято покана звездата пристигна в Бургас.

Актьорът Стивън Сегал, който днес пристигна на Летище Бургас за едноседмична почивка у нас, сподели пред журналисти, че посещението му не е изцяло с цел отдих, но в програмата му влизат и бизнес преговори. Екшън звездата иска да спомогне за привличането на повече туристи в България, по-специално от Азия. Негов партньор от българска страна ще бъде неговият дългогодишен приятел - бизнесменът Йордан Динев, по чиято покана звездата пристигна в Бургас.

"С Данчо имаме някои общи бизнес идеи, най-вече свързани с привличането на повече туристи, по-специално от Азия, тъй като аз съм от Азия. Освен това планираме и някои благотворителни прояви", обясни Сегал. Той не издаде обектите на благотворителността, но поясни, че смята да направи няколко концерта с блус групата си, с които да събере средства за различни акции, организирани съвместно с Динев.

Актьорът ще остане у нас за около седмица, след което се връща към кино проектите си. Предстоят му снимки в Алабама през август, както и още няколко проекта. Що се отнася до четвъртата част на "Непобедимите", Сегал сподели, че все още не е водил преговори, но би обмислял участие във филма.

Пристигането на Сегал в България не мина съвсем безпроблемно. Полетът на актьора закъсня с над два часа. Причината бе загубен багаж. Доказателство, че дори холивудските звезди не са "застраховани" от подобни проблеми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега