Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Столичанин с протестна нота до премиера, иска справедливост за убитото си куче

Столичанин с протестна нота до премиера, иска справедливост за убитото си куче

Стопанинът: На мястото на Макс можеше да бъде всеки от нас.

Столичанин написа протестна нота до премиера Бойко Борисов под формата на отворено писмо. Той настоява  справедливост за убитото си куче, което по думите му е било прегазено от полицай, управлявал служебен мотор с превишена скорост.

Според разказа на Данчо Колев, инцидентът се е случил на 30-и април по обяд, на булевард "Сливница". Стопанинът пресичал на зелен светофар с кучето си, порода мини чихуахуа, когато животинчето било блъснато от полицейския мотор. Униформеният не спрял, а продължил.

Колев е входирал жалба с Софийска градска прокуратура на 1-ви май. Жалба е подал и до МВР. На 12 май се проведе и мирно шествие под надслов "Справедливост за Макс". Исканията на стопанинът и близките му са да бъде издирен виновникът и подведен под отговорност.

"Въпреки, че Макс е домашен любимец, ние не искаме да се омаловажава престъплението, защото на негово място можеше да е всеки от нас (на пешеходната пътека по време на инцидента имаше дори жена с дете в количка). Плод на чиста случайност и късмет е че никой друг освен Макс не пострада", пише в протестната си нота Колев.

"Бягството от служител на реда от местопрестъпление е не само срамно за институциите и държавата, но също така се класифицира като особено тежко престъпление. Настояваме да се проведете разследване и да се съберат всички възможни доказателства", допълва той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега