Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици данъчни инспектори започват проверки по Черноморието

Запечатват всеки обект, който не издава касова бележка
Стотици данъчни инспектори започват проверки по Черноморието

Стотици данъчни инспектори съвместно с органите на МВР и Агенция „Митници“ започват лятната контролна кампания по Черноморието.

Стотици данъчниинспектори съвместно с органите на МВР и Агенция „Митници“ започват лятнатаконтролна кампания по Черноморието. Над 25 000 проверки предстоят от утредо края на туристическия сезон с основен акцент отчитането на обороти и издаванена касови бележки. За пръв път през тази година неиздаването на касова бележкасе санкционира незабавно със запечатване на търговския обект, освен обичайнатаглоба, допълват от НАП.

Обектите обикновено остават затворени в продължение на 2 седмици след запечатването.От приходното ведомство отново ще използват дистанционната връзка на всекикасов апарат със сървърите си, за да откриват рискови търговци, чиито продажбизначително се различават от обичайните.

Освен хотели, ресторанти,барове, магазини, паркинги и други търговски обекти на мониторинг ще бъдатподложени борси и тържища, които снабдяват хотелите с храни и напитки, допълватот НАП. В проверките, които ще обхванат цялото Черноморско крайбрежие, а несамо големите курорти, ще участват и инспекторите на „Фискален контрол“.

Сигнали за неиздаване накасови бележки и данъчни нарушения могат да се подават на телефона на НАП 070018 700 или по електронна поща на infocenter@nra.bg.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега