Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици деца щурмуваха Морската за "Един ден на детската усмивка"

Стотици деца щурмуваха Морската за "Един ден на детската усмивка"

Малчугани от различни възрастни играха, пяха, танцуваха и се забавляваха в бургаския парк.

Стотици деца се забавляваха в Морската градина на празника, организиран от Университетска болница „Дева Мария”, по случай Деня на детeто - 1 юни. Малчугани от различни възрастни играха, пяха и танцуваха на тържеството, което се провежда за седма поредна година. В разгара на партито пристигна и специален гост – огромен плюшен Миньон, с който всички малки гости имаха възможност да си направя снимка за спомен.

От създаването на болницата през септември 2009 г. до сега са проплакали над 7 000 бебета, много от тях от други градове в областта и страната, които се връщат в Бургас специално за празника.  За да поздравят децата на тържеството присъства голяма част от екипа на Родилно и Неонатологичното отделение. Специални пожелания към всички деца поднесе управителят на УМБАЛ „Дева Мария” д-р Даниела Георгиева, а д-р Валентин Ирмов и д-р Мария Търнева, пристигна на детската площадка веднага след секцио, извършено в болницата.

По същото време в Морската градина се събраха и мотористите от клуб "Морски братя", които от години насам организират първоюнско возене с мотори за малчуганите. Десетки деца се качиха за кръгче по алеята пред Летния театър. Наред с тях вятъра в косите си усетиха и някои от майките. Преди да потеглят, мотористите инструктираха децата как да се возят безопасно. Инициативата бе съгласувана с Общината и властите и предизвика много положителни емоции у малчуганите.

Снимки от днешния празник можете да откриете на нашата Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега