Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици посетиха първото издание на Grand Wedding Expo Burgas

Стотици посетиха първото издание на Grand Wedding Expo Burgas

Амбицията на организаторите е събитието да се превърне в традиционен ежегоден форум.

Сватбени агенти, фотографи, дизайнери, флористи, сладкари и бижутери, гримьори и фризьори, шеф-готвачи и представители на развлекателната индустрия посрещнаха стотици бъдещи младоженци в рамките на първото издание на Grand Wedding Expo Burgas. То се проведе през почивните дни и позволи на двойки от региона и страната да получат повече информация относно организацията и протичането на едно сватбено тържество "от първа ръка".

В рамките на събитието се състояха и поредица от презентации на експерти, които споделиха своя опит с онези, на които предстои да се обърнат към тях и техни колеги за помощ в организацията на сватбения си ден. Моделиери и стилисти представиха най-горещите тенденции в областта на сватбените тоалети и визии. Фотографи от целия регион демонстрираха най-впечатляващите си кадри от предходния сезон.

Томболата, в която се включиха посетителите на Grand Wedding Expo, бе изтеглена в 18:30 в неделя, непосредствено преди официалното закриване на първото издание на сватбеното изложение. Щастливците получиха тематични награди, предоставени от участниците в специализирания форум.  

Освен успешна платформа за директен избор на подобен сървиз, на която много от бъдещите семейства заявиха конкратна/и услуга/и, инициативата бе и силно успешно място за комуникация между отделните сватбени компании, които непрестанно коментираха още по-ефективни начини за постигане на общата им цел: съвършеното сватбено тържество.

Предвид надминаващия очакванията резултат, организаторите от х-л "Приморец" обещават събитието да се превърне в традиционен ежегоден форум, който да помага на бъдещите младоженци да открият идеалния за тях професионалист.

Снимки от събитието можете да откриете на нашата Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега