Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стоянка Мутафова започва книжното си турне от Бургас

Стоянка Мутафова започва книжното си турне от Бургас

Гранд дамата на българския театър ще представи биографията си на 15 март!

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще гостува в Бургас месец след като навърши 97 години. На 15 март тя ще се срещне със свои почитатели в Дома на нефтохимика. Поводът за гостуването е представянето на биографичната книга "Добър вечер, столетие мое!", посветена на легендата на българския театър, която е и почетен гражданин на Бургас.

Паралелно с представянето на книгата ще се проведе и творческа среща-разговор с Кралицата на Мелпомена, която отбеляза и 70 години на професионалната сцена. Първата спирка от тазгодишните й извънстолични пътувания е именно Бургас. Стоянка Мутафова и екипът й го избират неслучайно. Нейният трети съпруг и голяма любов - Нейчо Попов, е бургазлия, а наследствената му къща бе ползвана дълги години от Мутафова и дъщеря й.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева - Муки. Изданието представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова - бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти, с много предизвикателства и успехи.

Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите й са своеобразна галерия на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до днес продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

Представянето на книгата "Добър вечер, столетие мое!" започва в 18:30 часа и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае, да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф. Водещ и организатор на турнето е мениджърът на актрисата Евгени Боянов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега